El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin estaria patint una depressió
  • CA

Iñaki Urdangarin va viatjar el cap de setmana passat a Ginebra per trobar-se amb Cristina de Borbó i els seus fills. Segons ha explicat el periodista Alejandro Entrambasaguas al programa ‘Viva la Vida’ de Telecinco, “el motiu real del viatge a Ginebra d’Urdangarin és per a poder preparar el comunicat en què s’anuncia la separació amb Cristina”. Però Entrambasaguas ha donat una altre motiu: “Fruit de la repercussió mediàtica que està tenint la seva nova relació, pateix una forta depressió”.

Segons el periodista, “necessitava calmar la seva consciència amb la seva pròpia dona”. “Està recordant l’etapa que va viure quan el van condemnar a presó, i la forta presència que va tenir aquell cas”, ha afegit. Alhora, ha afirmat que “Cristina està patint molt amb tota aquesta situació, i que es va sentir molt impotent tots els dies que ell va estar a Ginebra, perquè està molt enfadada amb ell, però el va veure desfet per la situació que està vivint”.

Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó - Europa Press
Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó – Europa Press

“Diuen que potser la parella reprèn la relació, però a mi em diuen que és un divorci rotund“, ha continuat revelant Entrambasaguas, que considera que “Urdangarin està molt preocupat per la pressió mediàtica, però Ainhoa Armentia està gaudint d’aquesta situació”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a gener 30, 2022 | 19:07
    Tano gener 30, 2022 | 19:07
    Pobret quina pena que em fot
  2. Icona del comentari de: Gaia a gener 31, 2022 | 09:28
    Gaia gener 31, 2022 | 09:28
    La señora , que disfruta de la situación no tiene valores ni respeto por ella misma ,vive su momento de celebrity , gratis gracias al sufrimiento de su familia y la su actual pareja ó amante, una foto no te posiciona en ninguna relación , si se tiene actitud de cortesana , y pienso que durará poco su momento de gloria. No tiene futuro. Mientras tanto que agote los modelitos de Zara de las rebajas.
  3. Icona del comentari de: M josé a gener 31, 2022 | 14:08
    M josé gener 31, 2022 | 14:08
    Vaya cuentista , Como depresión es difícil demostrar . Si todos hiciesen lo mismo .la infidelidad no conllevaría separaciones ni divorcios Al contrario Las parejas ?los excusarían ,los perdonarían ahhh y les Dirían has hecho bien. ?Yo no lo hago porque TE QUIERO Y RESPETO .
  4. Icona del comentari de: Alba Maria a gener 31, 2022 | 23:56
    Alba Maria gener 31, 2022 | 23:56
    Centenars de parelles es separen o amb condicions pitjors. Massa cas feu a aquests vividors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa