El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres pistes de la identitat de l’amant d’Iñaki Urdangarin
  • CA

Iñaki Urdangarin ha estat descobert amb una amant gràcies a la feina d’investigació d’una revista. Després de dos anys perseguint-lo, Lecturas ha aconseguit unes fotografies compromeses que demostren que el matrimoni amb Cristina de Borbó està trencat. L’exduc de Palma apareix de la mà d’una dona misteriosa, rossa i visiblement més jove que ell. Pilar Eyre, una de les periodistes darrere de l’exclusiva, assegura a Catalunya Ràdio que “ningú” no sabia la identitat de la dona en qüestió. Un parell d’hores després, però, la revista publicava un article en el que assenyalaven directament a una persona: Ania Montoya, una model basca que hauria estat seleccionada com Miss Àlava 2010 de 31 anys. El problema? Que poc després esborraven la notícia i els tuits, el que fa sospitar que han ficat la pota.

El mitjà local Noticias de Álava, per la seva banda, optava per deixar caure que no anirien molt descaminats. I és que afirmen que han pogut saber que la dona que apareix amb Iñaki en aquestes fotografies sí que va ser Miss Àlava fa uns anys. En el seu cas, però, no comparteixen el nom. Iñaki Urdangarin no ha acudit avui a treballar, segurament en ser conscient de l’allau de reporters que l’esperaven a les portes del despatx d’advocats en el que treballa. De moment, l’única reacció que ha sortit a la llum ha estat la del seu fill Pablo. El jove ha sorprès molt en assegurar que estan “tranquils i contents” i que “això són coses que passen”.

Iñaki Urdangarin, enxampat amb una altra dona - Lecturas
Iñaki Urdangarin, enxampat amb una altra dona – Lecturas

Asseguren que es continuaran estimant i que “no cal res més”. La Casa Reial no ha volgut fer declaracions al respecte, però fonts properes a Cristina asseguren a la revista ¡Hola! que les fotos no han estat una sorpresa per a ella: “Ella ja ho sabia i La Zarzuela va tenir les fotos el passat dimarts. Ahir mateix, Cristina va mantenir una conversa telefònica amb Joan Carles I i van parlar del tema. Ara a la Infanta només li preocupen els seus fills”. D’aquesta manera, confirmarien que es tracta d’una infidelitat de la que ella ja era conscient, o bé, que és cert que estan separats des de fa temps i que Cristina ja era coneixedora de la nova aventura del marit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa