El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules d’Ainhoa Armentia quan apareixen més imatges amb Iñaki
  • CA

La relació d’Ilaki Urdangarin i Ainhoa Armentia és innegable. La revista Lecturas va generar un autèntic terratrèmol mediàtic en publicar una fotografia en la que se’ls veia agafats de la mà pel passeig marítim del poble d’estiueig de l’exduc de Palma. D’aquesta manera sortia a la llum la separació d’Iñaki i Cristina de Borbó, així com la nova relació d’ell. Lluny de negar-ho, confirmaven que “són coses que passen” en veure l’allau de premsa congregada a les portes del bufet en el que treballa la nova parella. Doncs bé, ara el programa de Telecinco Viva la vida emet noves imatges d’Iñaki i Ainhoa, ara en moviment: i és que un home va veure’ls passejar per la platja de la mà i va voler gravar el vídeo per demostrar l’aventura del marit de la infanta Cristina.

La traïció del gendre de Joan Carles I i Sofia ha fet embogir la premsa del cor, que fa guàrdia a la porta del bufet per captar totes les reaccions dels protagonistes. I Europa Press ho ha aconseguit, ja que Ainhoa s’ha vist superada per la pressió i ha trencat el seu silenci per demanar que la respectin a ella i a la seva família. Visiblement enfadada, ha creuat el grup de periodistes sense dir res més.

Ainhoa Armentia demana respecte / Europa Press

En la mateixa línia trobem les primeres declaracions de la família d’Ainhoa Armentia. La seva mare, perseguida per les càmeres de Socialité, demanava que la deixessin en pau: “Saps que no diré res al respecte”. La germana de la nova parella d’Iñaki, per això, va ser més directa amb els reporters de Sálvame: “Ho estem passant malament“, va reconèixer fa un parell de dies. Queda clar que estan sobrepassades amb tota aquesta història, una relació que continua generant moltíssima expectació mediàtica. L’única que encara no ha dit res ha estat Cristina de Borbó, que opta per mantenir-se oculta a dins de casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa