El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Urdangarin reapareix de la mà de la infanta Cristina com si res hagués passat
  • CA

Sorpresa a Vitòria. Els fotògrafs s’havien traslladat en massa fins als voltants de la casa familiar de la mare d’Iñaki Urdangarin, amb poques esperances d’aconseguir una fotografia de l’exduc de Palma gaudint del seu primer permís penitenciari. El jutge li ha concedit quatre dies de permís, en els quals està podent dormint a la casa familiar. El seu empresonament ha comportat moltíssims maldecaps als Borbons, ha envoltat la infanta Cristina d’encara més expectació mediàtica… i, en conseqüència, aquests dies fora de presó acaparaven molta atenció. No s’esperava que Urdangarin aparegués públicament com si res, però ho ha fet.

Com si es tractés d’un Nadal habitual, hem pogut veure la família Urdangarin al complet mentre passejaven per Vitòria. Sense amagar-se, apareixien de la mà ben somrients de camí a la missa de Nadal que s’oferia en una parròquia propera al domicili. 

La família Urdangarin passeja per Vitòria Europa Press

La família Urdangarin passeja per Vitòria / Europa Press

La imatge més destacada? La de la infanta Cristina i Iñaki de la mà, com una parella d’enamorats recuperant el temps perdut. No han ofert cap declaració, però han evidenciat que el seu matrimoni no passa per cap mala ratxa encara que l’exduc de Palma porti un any i mig a presó.

La infanta Cristina i Iñaki Urdagarin passen el Nadal a Vitòria Europa Press

Europa Press

La mare d’Urdangarin ha compartit confidències amb Cristina, a qui s’ha unit molt durant aquests mesos tan complicats. Però també estaven els fills Urdangarin, acompanyant el pare en un dia molt esperat per tota la família.

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, a Vitòria amb els seus fills Europa Press

 Europa Press

La imatge és, si més no, insòlita. Lluny d’amagar-se, Urdangarin ha tret pit de dies de llibertat i ha evidenciat que és ben feliç. A qui segur que no ha fet tanta gràcia aquesta estampa és als Borbons, que en tot moment han intentat distanciar-se de l’escàndol Urdangarin. Ell, aliè a les crítiques per aparèixer com si res, continua gaudint d’uns dies d’alegria que no agraden a tothom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa