El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia continuen junts
  • CA

Nou capítol del serial Iñaki Urdangarin – Ainhoa Armentia. Després que una revista del cor publiqués unes fotografies on se’ls veia passejant per la platja agafats de la mà, i que Cristina de Borbó i l’exjugador d’handbol anunciessin la seva separació, diverses informacions apuntaven al fet que Urdangarin estaria molt penedit d’haver estat infidel a la filla de l’emèrit espanyol i que voldria tornar amb ella.

Publiquen intimitats d'Ainhoa Armentia, la nova parella d'Iñaki Urdangarin - Europa Press
Ainhoa Armentia – Europa Press

Però el programa de Telecinco ‘Ya es mediodía’ ha assegurat que la relació entre Iñaki i Ainhoa continua endavant, malgrat tot el que s’havia dit fins ara. Ha estat la periodista Lorena Vázquez qui ha donat tota la informació: “Malgrat el que pensàvem tots, Iñaki i Ainhoa continuant veient-se. Ell ha volgut fer creure que s’estava reconciliant amb la infanta Cristina, però crec que és pràcticament impossible perquè ell manté visites secretes a Ainhoa, i fan tot el possible per tal que aquestes trobades passin desapercebudes per a la premsa”.

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin podrien tornar a ser parella - Europa Press
Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin – Europa Press

La periodista ha afirmat també que “les persones de seguretat d’Iñaki també fan tot el possible per evitar que les trobades siguin captades pels periodistes que treballin cada dia a peu de carrer”. En aquest sentit, ha afegit: “La història continua. No us puc explicar detalls de com és la història, però del que sí que estic convençuda és que si prenen tantes mesures per evitar ser gavats o fotografiats junts és perquè aquesta relació és alguna cosa més que una simple amistat”.

Va fer tot el possible per intentar una reconciliació amb Cristina

“És cert que quan van sortir les fotos amb Ainhoa ell li va demanar perdó a Cristina, i que va fer tot el possible per intentar una reconciliació. Ella sembla que prefereix prendre’s un temps. Però el que no entenem és perquè força una reconciliació quan ell continua veient-se amb la seva amiga especial”, ha conclòs la periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa