El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Urdangarin mou fils des de presó i troba nou equip d’handbol pel fill
  • CA

Pablo Urdangarin torna a canviar de residència. El fill mitjà d’Iñaki i la infanta Cristina va traslladar-se fins a Alemanya l’any passat per provar sort en el món de l’handbol, ja que havia aconseguit que el fitxés un prestigiós equip de Hannover. Des de petit ha jugat en diferents equips, el que omplia de satisfacció el seu pare. Veure que el fill segueix la seva estela esportiva l’ajuda el tindria molt orgullós, segons diverses fonts. De fet, tot i estar a presó Iñaki seguiria movent fils per ajudar-lo en la seva carrera.

Look‘ ha sabut en exclusiva, precisament, que el petit Urdangarin ha fitxat per un equip encara millor. D’Alemanya, a França. Pablo començarà una nova aventura professional a Nantes, on també compaginarà la formació acadèmica amb la vocació esportiva. 

Pablo Urdangarin, jugador handbol TSV Burgdorf

Pablo Urdangarin / TSV Burgdorf

Si a Alemanya entrenava sota la protecció d’un tècnic que va ser companya del seu pare al Barça, ara el seu entrenador també és, curiosament, un amic d’Iñaki Urdangarin. Això dona ales a pensar que l’exduc de Palma hauria tornat a fer trucades per aconseguir un bon lloc al seu fill, que està disposat a guanyar-se la vida així.

Està previst que el jove debuti a principis de setembre, encara que està entrenant amb els companys des de mitjans de juliol. No té problemes amb l’idioma i està una miqueta més a prop de Ginebra, on resideix la seva mare i dos dels germans. Ara totes les mirades estaran a les grades del HBC Nantes, ja que és probable que els reis emèrits vagin a animar-lo com van fer l’any passat. La foto més buscada, però, serà la primera d’Urdangarin fora de presó acompanyant el fill en aquesta aventura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa