El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin, sou baix… però una fortuna en bicicletes
  • CA

L’advocat d’Iñaki Urdangarin ha estat el més contundent des que l’exduc de Palma confirmés la separació de Cristina de Borbó. Pascual Vives va deixar caure en una entrevista a El món a RAC1 que Iñaki està passant-ho “molt malament” i que tampoc no travessa una situació econòmica gaire bona: “Urdangarin cobra menys de 1.000 euros al mes per la feina a l’assessoria jurídica. Viu de la mare i de la seva dona, que és qui manté els fills i la família”, va etzibar. De fet, va arribar a dir que si Iñaki va a la feina en bicicleta cada dia és perquè “ni tan sols té cotxe“. Precisament la bicicleta amb la que se’l veu habitualment per Vitòria és la protagonista d’un article de la revista Semana que no deixa Iñaki gaire bé.

I això per què? Justament perquè aquesta bicicleta de la que no se separa no es tracta d’una bicicleta qualsevol… Estem parlant d’un model d’alta qualitat per la qual podria haver pagat més de 2.000 €. El mitjà ha analitzat les bicicletes amb les que se l’ha vist recentment i han calculat que tindria una autèntica fortuna en vehicles de dues rodes, en les que hauria invertit més de 25.000 €. Sempre faria servir bicicletes de les millors marques, fins a haver dut per Washington una valorada en més de 12.000 €. L’actual no és d’aquest pressupost, però sí que es tracta d’una bici suïssa fabricada a mà.

Iñaki Urdangarin sempre arriba a la feina en bicicleta / Europa Press

Sobta que pugui gastar-se aquesta quantitat tan elevada de diners quan, segons el seu advocat, “Iñaki viu de la seva mare” i és mileurista. Una afició per aquest tipus de vehicles que fa que es deixi uns quants diners, això queda clar. Apassionat de l’esport, Iñaki torna a demostrar que tot el que fa interessa a la premsa… fins i tot, el tipus de vehicle en el que arriba a la feina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa