El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El coronavirus també afecta l’empresonament d’Urdangarin
  • CA

Aquestes últimes setmanes han estat plenes de bones notícies per a Iñaki Urdangarin. L’exduc de Palma ha aconseguit que li concedeixin un permís que el permet sortir de presó dos caps de setmana al mes, el que s’uneix al voluntariat que realitza cada setmana. Tot, després de gaudir d’uns dies amb la família a Vitòria. 

Ara, però, els seus permisos estan a punt de paralitzar-se. L’expansió del coronavirus a Espanya ha provocat que la secretaria general d’institucions penitenciàries extremi les mesures preventives. Volen evitar l’expansió del virus a dins de les presons, per la qual cosa han restringit les visites i ha suspès els permisos a aquells reclusos que tinguin la malaltia o que pateixin els símptomes.

Aquesta és la primera decisió del govern en aquest sentit, però s’estaria plantejant anar encara més enllà. Amb això, és bastant clar que li cancel·laran les visites al centre de voluntariat. El seu cas és especial, ja que es troba sol en el mòdul de presó. Ara bé, la mesura és per a totes les presons i no s’hauria de cometre cap excepció amb ell tampoc.

Iñaki Urdangarin torna a la presó Europa Press

Iñaki Urdangarin torna a la presó / Europa Press

Caldrà veure si aquestes mesures de prevenció s’endureixen i si afecten els primers permisos de cap de setmana d’Urdangarin. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa