El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin torna a Catalunya: reunió social al Maresme i visita al metge amb el fill
  • CA

Iñaki Urdangarin ha hagut de fer un viatge exprés a Barcelona. L’exduc de Palma tenia bitllets per visitar Cristina a Ginebra, però els hauria hagut d’anul·lar per poder acompanyar un dels fills a l’hospital. Així informava Pilar Eyre en un tuit després que una dona enxampés a Iñaki i el nen entrant en cotxe a la Teknon: “No és res greu, però Iñaki va preferir estar amb ell”, confirmen fonts properes a la família a Vanitatis.

Com és habitual en cada visita d’Iñaki a Barcelona, en aquesta ocasió també va preferir quedar-se a dormir a la casa de la millor amiga de Cristina. Marta Mas els ofereix la casa de Cabrils sempre que viatgen a Catalunya per veure el fill. Un domicili aïllat, molt protegit i sense fotògrafs a les portes.

Des del mitjà informen que Iñaki aprofitaria aquestes escapades a Barcelona -molt més habituals del que s’intueix- per reunir-se amb el seu advocat i fer trobades amb amics de la seva època vivint a Pedralbes.

Com si res no hagués passat, Iñaki Urdangarin fa una vida pràcticament normal des que el tribunal va permetre que es traslladés a Vitòria per treballar en un bufet d’advocats i dormir algunes nits a casa de la mare. El següent pas podria ser que el jutge li concedís la llibertat condicional o vigilada ben aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa