El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdagnarin ja gaudeix del seu segon permís penitenciari a Vitòria
  • CA

Iñaki Urdangarin torna a gaudir de la llibertat aquesta setmana. L’ex Duc de Palma es troba en el seu segon permís penitenciari de sis dies, un mes i mig després de sortir de la presó de Brieva per a passar el Nadal amb la seva família.

Aquesta vegada, com l’anterior, ha estat la pròpia Infanta Cristina l’encarregada d’anar a recollir-lo a la presó després que ell fes les seves tasques de voluntariat a l’Hogar Don Orione. Visiblement somrient, el cunyat del rei Felip saludava a la premsa abans de retrobar-se amb la seva dona i el seu fill Miguel, qui també viatjava en la furgoneta que ha anat a recollir-lo.

Aquest segon permís penitenciari arriba després dels seus gairebé dos anys a la presó. El 18 de juny de 2018 Iñaki Urdangarin entrava a la presó de Brieva per a complir condemna pels delictes de prevaricació, malversació, frau i tràfic d’influència.

Aquests sis dies tornarà a passar-los a Vitòria al costat de la seva família. Allà, la seva mare i les seves germanes l’esperaven per a retrobar-se després de passar la Nit de Nadal i el Nadal junts. La pròpia Clairet mostrava la seva felicitat davant les càmeres d’Europa Press assegurant que estava “contentíssima”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa