El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas, traït per una amiga: “Ella ha filtrat els àudios que confirmen la separació de Sara Carbonero”
  • CA

Feia mesos que es parlava de la presumpta ruptura d’Iker Casillas i Sara Carbonero. Els rumors de crisi els perseguia des de feia temps, però fins ara cap revista s’havia atrevit a confirmar la separació en portada. Aquest dimecres, Lecturas s’avançava a les altres i treia a la llum que el divorci era efectiu i que els hi confirmava fonts molt properes. Sálvame ha volgut anar més enllà i Kiko Matamoros ha aconseguit tenir accés a uns àudios del futbolista que revelarien que aquesta informació és certa.

El tertulià assegura que una amiga de Casillas ha filtrat aquests missatges de veu, en els quals se’l sentiria reconèixer que tenen problemes i confirmant que viuen separats: “No són àudios publicables, no es poden treure, però en ells parla d’intimitats i d’errors que ha pogut tenir”.

Kiko Matamoros revela l’existència d’uns àudios que confirmarien la separació / Telecinco

Una traïció molt greu que podria haver estat el detonant de la publicació de l’exclusiva. Informalia ha parlat amb un parell de persones que han sentit els àudios i corroboren que és cert que la relació està trencada: “Aquestes mateixes fonts deixen caure, però, que segueixen vivint junts”.

Sara Carbonero i Iker Casillas / Europa Press
Sara Carbonero i Iker Casillas / Europa Press

Moltes versions contradictòries però amb un element en comú, aquesta filtració per part d’una amiga d’Iker que podria haver fet esclatar la bomba.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa