El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
10 anys del petó de Casillas a Sara Carbonero: com reaccionen els fills?
  • CA

Avui se celebra el desè aniversari de la final del Mundial de futbol de Sud-àfrica, 10 anys d’un títol històric i un dels més celebrats. Iker Casillas ho ha volgut commemorar amb un recull de fotos i un text molt emotiu, mentre molts se centren en recordar el seu mític petó a Sara Carbonero. La reportera de Telecinco entrevistava el porter en directe, amb una emoció i una vergonya més que evident. La sorpresa va ser majúscula quan Casillas va llançar-se a fer-li un petó que treia a la llum la seva relació -secreta fins llavors-.

Ell començava a dedicar-li als seus pares, al seu germà, amics… i callava avergonyit perquè no sabia si dedicar-li a ella. Finalment es deixava portar i deixava tothom atònic, Sara Carbonero inclosa: “Mare meva”. El més curiós del vídeo? Que de fons se senten uns aplaudiments que més endavant se sabria que eren de Felip i Letícia, que veien l’entrevista des d’allà davant. 

Han passat molt des de llavors, des del naixement dels seus dos fills, el trasllat a Portugal, l’infart del porter i el càncer d’ovaris d’ella després de deixar la televisió per dedicar-se a crear una marca de roba. 

Iker Casillas ha celebrat aquests 10 anys amb una entrevista davant Ramón de la Morena. El locutor s’ha interessat també sobre l’aniversari del petó, en preguntar-li si els seus fills han vist algun cop el vídeo. La sorpresa? La resposta sincera del futbolista: “Sí, han vist el vídeo algun cop. Martín sempre riu, encara que no ho entén del tot quan li expliques. Sempre està atent però no comprèn la importància. Tampoc no entenen encara l’emoció que vam viure nosaltres en aquell moment. No han viscut de prop tot això”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estrenamos año por cuarta vez en Porto y lo hacemos precisamente en uno de los primeros sitios que pisamos al llegar a esta maravillosa ciudad. Fue la primera “vista general” que tuvimos, cuando todo era ilusión pero también incertidumbre y un poco de miedo, y ni siquiera la belleza del paisaje lograba aplacar del todo los nervios. Un paisaje que hoy hemos vuelto a mirar con otros ojos, con los ojos de quien ya se siente en casa, los de quien ha aprendido que los cambios forman parte de nuestras vidas y pueden ser la ocasión perfecta para reinventarse, para conocerse mejor a uno mismo y para abrazar sin temor lo que está por llegar . Que todos tengáis un muy feliz comienzo de año y que el 2019 traiga cambios, oportunidades, risas, salud, amor, empatía, sororidad, solidaridad, esperanza, gente buena y muchas ganas de seguir consiguiendo objetivos, de aprender y de crecer . #feliz2019 #aprende #crece #cambia #vive #vamosallenarlodecosasbonitas #Porto #slowlife

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

Una relació molt consolidada que els manté units deu anys després, feliços amb una vida a Portugal i un possible retorn a Espanya. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa