El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas desmenteix l’exclusiva d’una coneguda revista
  • CA

La revista Diez Minutos treu avui en portada unes declaracions d’Iker Casillas en les que reconeix que està “esgotat físicament i mentalment”, una situació complicada que el faria necessitar “ajuda professional”. La notícia ha generat molta expectació, sobretot perquè serien les primeres paraules de l’exporter a un mitjà de comunicació. El problema? Que sembla que aquestes “declaracions exclusives” de les que presumeixen no se les ha dit ell.

“Porto moltes càrregues a sobre a nivell familiar. Estic necessitant ajuda professional. Mentre que els meus peques i jo estiguem bé de salut, la resta me la bufa. Qui m’ha fet mal, pagarà”, diuen que els hauria confessat. Ell, en canvi, publica un tuit en el que nega rotundament haver ofert aquestes declaracions.

“Rotundament fals que hagi donat unes declaracions a aquesta revista. La falta d’ètica per part d’aquest mitjà és acollonant. Exigeixo una ràpida rectificació per part del director”.

Les revistes del cor analitzen cada moviment i cada publicació a la xarxa que fa, el que el té esgotat. Vol que el deixin en pau, atemorit perquè ha de fugir de les situacions d’estrès des de l’infart que va patir fa un parell d’anys.

La polèmica esquitxa directament a la revista del cor, que encara no ha reaccionat al desmentit d’Iker.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa