El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas perd els nervis i s’encara brutalment amb uns reporters de Telecinco
  • CA

Iker Casillas ha perdut els nervis per complet. El qui va ser porter del Reial Madrid ha tret la seva pitjor cara i s’ha enfrontat amb un equip del programa de Telecinco ‘Socialité’ que intentava fer un reportatge de les seves vacances a Navalacruz, el seu poble d’Àvila. El futbolista estava amb els seus amics i familiars gaudint d’un dinar quan es va produir el brutal enfrontament.

Tal com ha explica la reportera de ‘Socialité’, Iker Casillas no es va prendre rgens bé que li fessin preguntes i va esclatar com mai abans ho havia fet. En un to amenaçador, el futbolista retreia a la reportera les seves preguntes: “M’has fet set preguntes seguides i em mosqueja bastant, no sóc ximple, no m’enrefio”.

En un cert moment, Iker s’enfrontava al càmera del programa preguntant-li per la seva edat: “Tu quants anys tens?, perquè jo tinc quaranta”. Els veïns d’Iker Casillas, a Navalacruz (Àvila), han atacat durament a la companya de ‘Socialité’ per a defensar al seu veí més estimat. Tal com hem vist en directe, les persones que es trobaven a la plaça des de la qual la reportera connectava començaven a insultar i a intentar carregar-se la connexió, fins i tot amb el llançament de safates en ple directe.

No obstant això, la periodista ha explicat que el mateix Iker Casillas s’ha tornat a acostar a ella, aquesta vegada amb molta més calma, per a atendre-la: “Ahir va ser desagradable amb nosaltres, però avui ha estat molt correcte i molt amable, ell sí“. Malgrat això, el porter s’ha mofat del que va passar penjant vídeos a les seves xarxes socials, un fet que han aplaudit companys de professió com Gerard Piqué, qui assegurava en veure l’atac a la reportera que “estava gaudint”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Hay que ser 'franco' a juliol 31, 2021 | 20:59
    Hay que ser "franco" juliol 31, 2021 | 20:59
    Teñecinco, pura merda caspanyola.
  2. Icona del comentari de: M'importa una merda a agost 03, 2021 | 12:54
    M'importa una merda agost 03, 2021 | 12:54
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa