Ensurt d’Iker Casillas, a urgències per un atac d’al·lèrgia

L'exporter ha hagut de tornar a l'hospital dos anys després de patir un infart

Iker Casillas ha recordat aquesta setmana el segon aniversari del seu infart, un gran ensurt que va patir enmig d’un entrenament que el va tenir ingressat a l’hospital uns dies. Fins ara es pensava que s’havia recuperat al 100%, però avui s’ha sabut que el passat 28 d’abril va haver d’acudir a urgències.

L’exporter estava jugant a pàdel amb uns amics quan va patir un fort atac d’al·lèrgia que el va forçar a acudir ràpidament a l’hospital. La revista ¡Hola! informa que Casillas va desplaçar-se al centre hospitalari i allà va estar-se unes quantes hores. L’haurien sotmès a diverses proves per comprovar quin era el seu estat de salut, el que en principi deien que havia estat un dolor de pit però que ell acabaria negant-ho.

Afortunadament, els resultats haurien estat clars: no havia patit cap infart i la seva vida estava fora de perill. Li van donar l’alta de matinada i va poder tornar a casa. En un comunicat, Iker denuncia que es parli d’un presumpte infart quan no tenia absolutament res a veure amb allò.

Aquest matí, poc després de la publicació de la notícia a la revista, Iker Casillas ha reaparegut a la porta de l’escola dels seus fills. No ha volgut confirmar la notícia ni fer declaracions al respecte, però se l’ha pogut veure recuperat i somrient.

Iker Casillas reapareix després de l’ingrés hospitalari / Europa Press

Un ensurt que afortunadament no ha comportat cap empitjorament en la seva salut.

Nou comentari