El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ensurt d’Iker Casillas, a urgències per un atac d’al·lèrgia
  • CA

Iker Casillas ha recordat aquesta setmana el segon aniversari del seu infart, un gran ensurt que va patir enmig d’un entrenament que el va tenir ingressat a l’hospital uns dies. Fins ara es pensava que s’havia recuperat al 100%, però avui s’ha sabut que el passat 28 d’abril va haver d’acudir a urgències.

L’exporter estava jugant a pàdel amb uns amics quan va patir un fort atac d’al·lèrgia que el va forçar a acudir ràpidament a l’hospital. La revista ¡Hola! informa que Casillas va desplaçar-se al centre hospitalari i allà va estar-se unes quantes hores. L’haurien sotmès a diverses proves per comprovar quin era el seu estat de salut, el que en principi deien que havia estat un dolor de pit però que ell acabaria negant-ho.

Afortunadament, els resultats haurien estat clars: no havia patit cap infart i la seva vida estava fora de perill. Li van donar l’alta de matinada i va poder tornar a casa. En un comunicat, Iker denuncia que es parli d’un presumpte infart quan no tenia absolutament res a veure amb allò.

Aquest matí, poc després de la publicació de la notícia a la revista, Iker Casillas ha reaparegut a la porta de l’escola dels seus fills. No ha volgut confirmar la notícia ni fer declaracions al respecte, però se l’ha pogut veure recuperat i somrient.

Iker Casillas reapareix després de l’ingrés hospitalari / Europa Press

Un ensurt que afortunadament no ha comportat cap empitjorament en la seva salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa