El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum que Iker Casillas hauria tingut una aventura amb una presentadora molt famosa
  • CA

Des que es confirmés el divorci d’Iker Casillas i Sara Carbonero, que la premsa del cor va boja per trobar nova parella al futbolista. Primer van sortir un parell de dones que asseguraven haver estat les seves amants mentre sortia amb la periodista. L’últim moviment? Una notícia exclusiva de Socialité en la qual asseguren que Iker hauria tingut una aventura amb una presentadora de televisió molt famosa.

Revelen que Iker Casillas hauria tingut una aventura amb una presentadora / Telecinco

Parlen de Lara Dibildos, model i presentadora: “Han estat junts. Tot ho feien d’amagat perquè no poguessin filtrar res. Iker tenia les claus del seu pàrquing, així podia arribar de matinada, deixar el cotxe allà i pujar a casa sense que ningú no el veiés”.

Unes trobades que asseguren que sempre tenien lloc de nit: “Un dia, a les 3 o 4 de la matinada, Iker va pujar a la casa de Lara. Va tocar el timbre amb la mala sort que es va equivocar de pis i es va sorprendre en veure que l’obria un home. Aquest veí va espantar-se molt, ja que Iker anava camuflat amb gorra i una samarreta tapant-li bona part de la cara perquè no el reconeguessin. Després, quan es va col·locar bé la samarreta, l’home va veure que era l’Iker Casillas i va adonar-se que el futbolista volia visitar la presentadora, que vivia un pis a sobre d’ell”. Un incident que s’hauria convertit en tema de tertúlia dels veïns: “Era un secret a veus, que Lara i Iker es veien”.

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

La parella hauria arribat a fer, fins i tot, alguna escapada: “Sí que sé que van fer algun viatge junts. Sempre intentaven anar a llocs on no els reconeguessin”. No se sap quant de temps van estar junts o, ni tan sols, en quina època. Sí que sembla clar que hauria estat una aventura anterior al matrimoni amb Sara Carbonero.

Ara que Iker torna a estar solter, els programes del cor semblen disposats a fer l’impossible per saber-ho absolutament tot de la seva vida íntima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa