El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Relat colpidor d’Iker Casillas: “L’infart va canviar la meva vida”
  • CA

Iker Casillas va patir un infart fa una mica més d’un any, un ensurt molt preocupant que assegura que ha provocat un gran canvi a dins seu. L’exitós porter, el mític capità del Reial Madrid, va deixar enrere la rutina de futbol intensa i aquest estiu anunciava la seva retirada. Ara ha volgut sincerar-se al respecte en una campanya de publicitat d’una empresa pionera en cardiologia a distància. Un testimoni colpidor que ha compartit a Instagram i que li està comportant moltíssims missatges d’ànims.

 

 

“Aquell dia em vaig despertar normal, però la meva vida va canviar… Vaig tornar a néixer. Vaig notar un petit mareig mentre entrenava i els metges del club em van traslladar ràpidament a l’hospital. Al principi no em podia creure que estigués patint un infart”, confessa amb la veu trencada. I afegeix un consell: “Mai no penses que et pot passar una cosa així, però ens pot passar a tots”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El 1 de mayo de 2019 mi vida cambió, pero ahora con @idoven_ai vivo más tranquilo

Una publicación compartida de Iker Casillas (@ikercasillas) el

 

Casillas vol posar el seu granet de sorra en una campanya de conscienciació, un clam a favor dels exàmens rutinaris i preventius. L’1 de maig del 2019 el futbolista va preocupar moltíssim la família, amics i seguidors. Un problema cardíac que no avisa i que pot tenir conseqüències terribles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa