El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exparella d’Iker Casillas el deixa verd a televisió: “Deslleial, mentider, garrepa, paranoic i desconfiat”
  • CA

Iker Casillas està rebent per totes bandes des que Sara Carbonero i ell anunciessin que havien decidit separar-se. Telecinco ha engegat una campanya contra ell, en la qual estan assegurant que el porter hauria estat infidel a la periodista amb diverses dones i que no és tan exemplar com es creia fins ara. L’últim gest? Convidar una de les exparelles de l’exjugador de futbol al Sábado Deluxe.

Ruth Sanz ha explicat que va ser la xicota d’Iker durant dos anys, entre el 2002 i el 2004. A més a més, haurien mantingut l’amistat quatre anys més: “En un principi creia que Iker era encantador i educat. Ara bé, cada vegada que quedàvem m’adonava que en veritat era estrany i desconfiat, sempre estava pendent que ningú no sabés que érem més que amics”.

No contenta amb això, prosseguia en la seva crítica: “Mai no ha respectat les meves parelles. A més a més, era mentider, garrepa i deslleial. Els seus amics em deien que m’estava enganyant… Em mentia cada cop que em deia que volia deixar la seva xicota. De mi, li molestava fins i tot que parlés amb el porter del meu edifici. Era molt paranoic i tenies coses estranyes”.

Ruth Sanz, l’exparella d’Iker Casillas, el critica al Deluxe / Telecinco

La dona explica que Iker la tenia de confident mentre sortia amb la presentadora Eva González: “Em trucava a qualsevol hora per parlar-me sobre les baralles que tenien. A vegades la feia grossa… Vam deixar de parlar quan el meu marit li va demanar que no em truqués més”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa