El Món
Comunicat contundent d’Iker Casillas: “Aquest assetjament mediàtic ens està generant un mal irreparable”

Iker Casillas està fart de ser protagonista de la premsa del cor dia sí dia també des que Sara Carbonero i ell anunciessin que havien decidit separar-se. Des de llavors, la premsa rosa s’ha centrat en perseguir l’exporter i estan donant veu a diverses noies que asseguren haver mantingut un affair amb ell mentre encara sortia amb Sara. L’última? Una jove búlgara que assegurava tenir proves de la seva relació. Iker, en ser preguntat sobre el tema, no podia evitar esclatar davant les càmeres: “Us és absolutament igual preguntar-me això davant de l’escola dels meus fills, no? Al final aconseguireu que no vingui a portar-los”.

Poques hores després, decidia emetre un comunicat oficial en el qual denuncia l’assetjament mediàtic al que està sotmès últimament: “Davant de les notícies publicades aquestes últimes setmanes respecte a la meva persona, em veig obligat a emetre un comunicat amb la intenció d’aclarir diferents aspectes relacionats amb la meva vida personal i la de la meva família”.

“L’assetjament mediàtic al que estem sent sotmesos tant la meva família com jo personalment ens està generant un mal irreparable. M’agradaria recalcar que la nostra separació va ser amistosa i en el comunicat que vam emetre la meva dona i jo vam demanar respecte per a ella, per als meus fills i per a mi. Lamentablement no s’està produint, tot reflectint-se en un assetjament permanent”, lamenta en l’escrit.

És per això que decideix pronunciar-se: “Estic cansat de veure diferents persones inventant-se històries relacionades amb mi, per la qual cosa he pres la decisió que els meus advocats iniciïn les corresponents demandes dirigides a aquells que estan difonent informacions completament falses i que hauran de demostrar en els Tribunals de Justícia”.

Entre les notícies falses que s’haurien publicat sobre ell, destaca l’exclusiva d’una coneguda revista que assegurava que havia hagut d’acudir a urgències per un mal de pit: “Han fet entreveure que havia patit una recaiguda sobre la malaltia que vaig superar, quan es va tractar d’un simple atac d’al·lèrgia“. Un comunicat contundent que acabava amb una nova petició: “Demano respecte a aquest sector en el que mai no he participat personalment ni professionalment”.

Nou comentari

Comparteix