El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas es trasllada a un àtic de luxe: 300 m², decoració minimalista, jacuzzi i camp de golf
  • CA

Iker Casillas i Sara Carbonero han iniciat una nova vida amb el seu divorci. Ara que ja tenen els papers signats, comencen a publicar-se diverses informacions sobre què faran a partir d’ara. La revista Semana informa que el futbolista s’ha traslladat a un àtic molt luxós dins de la mateixa urbanització en la qual viuen Sara i els nens. D’aquesta manera, el pare no s’allunya gaire d’ells i els podrà visitar sempre que pugui.

Expliquen que aquesta nova casa consta de més de 300 metres quadrats, un àtic molt gran en una zona de luxe. Iker gaudirà d’una piscina privada i sis terrasses, la majoria d’elles amb vistes al camp de golf de la urbanització. D’estil modern i minimalista, tot el pis està decorat en colors blancs i beix. Espais diàfans, de concepte obert i amb molt d’espai. Els mobles? Summament moderns i de colors neutres, sense cap element decoratiu recarregat. De fet, el marbre és el material protagonista. L’únic element que trenca amb el cromatisme simple i recte són les parets de temes florals japonesos dels lavabos.

Iker Casillas es compra un nou àtic, segons la revista Semana

L’àtic compta amb quatre habitacions amb suite incorporada, a més a més d’una habitació per al servei. Biblioteca, cuina americana amb una gran illa, sis terrasses, piscina privada i jacuzzi. Un pis molt luxós que podria costar gairebé dos milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa