El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Indignació pels acudits racistes a ‘El Hormiguero’
  • CA

Los Morancos han acudit a ‘El Hormiguero‘ de nou, una altra visita que ha fet les delícies de Pablo Motos però que ha enfadat molt a bona part de l’audiència. Com és habitual en ells, han fet bromes de tota mena. El problema? Que també s’han rigut del coronavirus, el que no ha fet gens de gràcia.

Jorge i César Cadaval han parlat sobre la malaltia que preocupa els habitants xinesos i la resta del món. Com? Mitjançant uns quants acudits que han estat qualificats de racistes. “L’altre dia vaig anar al xino i li vaig preguntar si tenia coronavirus. Em va dir que no, però que me’l podia portar demà“. I d’aquí, a una altra broma fora de lloc: “A mi m’agrada el canal 24 hores perquè el periodista viu allà. No surt d’allà. L’altre dia van entrevistar una xinesa que viu a Espanya i va dir: “No problema, nosaltres a la Xina som molts“. Perdona? Com que ‘som’ molts?”. 

Los Morancos, a 'El Hormiguero' Antena 3

Los Morancos, a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Però no contents amb això, seguien i seguien: “L’alemany ve en avió divendres, però van deixar passar el cap de setmana i ho comuniquem dilluns perquè la gent descansés. Però si han fet un hospital en 10 dies! Aquí ho faríem de cap”. 

L’audiència s’anava escalfant, en considerar que és massa aviat per fer acudits sobre un tema tan preocupant. Una allau de crítiques que poc ha importat al presentador, que només feia que alabar l’humor dels Morancos: “Vosaltres teniu un humor de veritat, aquest que serveix per anestesiar les desgràcies”.

Els germans Morancos a 'El Hormiguero' Antena 3

 Antena 3

Una entrevista que ha generat un gran debat entre els usuaris de Twitter, que s’han enfrontat entre els crítics d’aquest tipus d’humor i els defensors de les bromes àcides. Són exagerades, aquestes crítiques?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa