El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘El Hormiguero’ perd un dels seus col·laboradors més mítics
  • CA

El Hormiguero ha aconseguit ser considerat com un dels programes estrella de la televisió espanyola. L’audiència els acompanya dia a dia, el que Pablo Motos i els seus col·laboradors agraeixen amb entrevistes a personatges d’actualitat i seccions de tota mena. Els seus seguidors més fidels s’han llevat avui amb una mala notícia, per això. I és que Jandro, el mag del programa, ha decidit marxar després de 14 anys amb ells.

Ha estat ell mateix qui ho ha anunciat en un vídeo en el seu compte personal. Avança que el podrem veure en altres projectes i espais, sense especificar quins són els motius concrets de la seva decisió.

Això sí, ha recordat alguns dels millors moments que ha viscut en el programa i ha agraït, de tot cor, la feinada de tot l’equip: “M’agradaria donar les gràcies a tots per acompanyar-me en aquest viatge tan boig. Ha estat al·lucinant i mai no m’hauria imaginat que em passaria això. Espero haver-vos sorprès o emocionat, que hàgeu passat una estona divertida amb les meves propostes. Gràcies a l’equip perquè, sense ells darrere, mai no podria haver fet res nou. Gràcies per haver-me fet millor del que sóc”. 

 

 

Han estat moltíssims els missatges d’ànims que ha rebut a la xarxa, encara que molts aprofiten per ficar el dit de la ferida i destacar que no hagi mencionat a Pablo Motos i que aquest no s’hagi acomiadat d’ell públicament ni li hagi fet un petit homenatge.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa