El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La història del vestit que va lluir Ana Obregón en el funeral del seu fill, Aless Lequio
  • CA

L’enterrament d’Aless Lequio, el fill d’Ana Obregón i Alejandro Lequio, va ser aquest dimarts. Uns pares derrotats que acudien al funeral del seu fill, un noi molt jove que va lluitar com un gladiador en una batalla contra el càncer que va acabar perdent. Són molts els missatges de suport que ha rebut en aquest cas la mare, Ana Obregón. Qui malgrat el suport incondicional dels seus germans, s’ha trobat una casa buida sense l’amor de la seva vida, el seu fill.

Ana Obregón sempre ens ha enamorat per aquest somriure amb el qual assistia als photocall o als esdeveniments, però també per la seva manera de vestir. Uns vestits d’infart que realçaven el seu cos i la feien ser més diva del que sempre ha estat.

En aquesta ocasió, ha estat molt comentat l’estilisme triat per al funeral del seu fill. Com no podia ser de cap altra manera, Ana va confiar en el seu dissenyador de capçalera, Alejandro de Miguel, qui ha fet un treball impressionant perquè l’actriu lluís exactament el que desitjava. A simple vista, era un vestit negre amb faldilla de vol, sent la part de dalt de tul fosc.

Ana Obregón al funeral del seu fill | Europa Press

Però la història del vestit és d’allò més bonica. L’any 92, Ana Obregón estava embarassada de Aless Lequio. En una d’aquestes típiques sortides de l’actriu, lluïa un vestit idèntic al que portava aquest dimarts en el funeral. Amb el pas dels anys, el fill d’Ana Obregón va veure una fotografia de la seva mare amb el vestit i li va encantar.

Tant era l’afecte que Aless Lequio tenia per aquesta fotografia, que Ana Obregón no va dubtar a trucar a Alejandro de Miguel perquè reproduís aquest mateix vestit de nou. El dissenyador es va basar en una imatge que li va enviar l’actriu i va reproduir el mateix vestit partint de zero amb les seves pròpies teles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa