Els famosos encapçalen la llista de morosos d’Hisenda

Cada any s’espera amb més morbositat la llista de morosos d’Hisenda. Són molts els famosos que hi apareixen -i que, per tant, deuen més d’un milió d’euros-, per la qual cosa aquesta publicació genera tanta expectació mediàtica. Una de les presentadores habituals és Patricia Conde, que acumula un deute d’1.885.000 € després d’haver-ne sumat 50.000 € més aquest any.  

Patricia Conde

Patricia Conde en una imatge promocional / Movistar+

La gran novetat d’enguany és la incorporació a aquesta llista de Neymar, que deuria, ni més ni menys, 34 milions d’euros a Hisenda. Supera, fins i tot, a Luis Miguel Rodríguez El Chatarrero, l’empresari i exparella d’Ágatha Ruiz de la Prada. En el seu cas li reclamen 21 milions, vuit més que l’any passat. 

Neymar   Europa Press

Neymar / Europa Press

El productor José Luis Moreno tampoc no ha aconseguit deslliurar-se’n, ja que encara acumula 2,7 milions de deute. Mónica Gil Manzano, més coneguda com l’estafadora dels famosos, continua a presó i fent més grossa  la quantitat que deu a Hisenda: un milió i mig d’euros. 

José Luis Moreno  Europa Press

José Luis Moreno / Europa Press

El nom que més sorprèn és, de nou, el de Paz Vega. L’actriu té dos immobles embargats perquè es nega a pagar el deute que li reclama Hisenda, ja que considera que es tracta d’una disparitat de criteris. El problema? Que aquest deure s’ha incrementat 200.000 € respecte a l’any passat només d’interessos.

Paz Vega, a la catifa vermella dels premis Goya   Europa Press

Paz Vega, a la catifa vermella dels premis Goya / Europa Press

Una llista de morosos que segueix incrementant-se any rere any. 

Nou comentari