El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hilario Pino deixa La Sexta: “No està disposat a seguir així”
  • CA

Baixa inesperada a La Sexta. L’icònic presentador Hilario Pino ha decidit abandonar el seu lloc de feina després de set anys en la cadena. Voz Pópuli confirma en exclusiva que el periodista no està gens content amb el canvi de rumb que ha patit aquests últims mesos, quan l’han relegat a substitut de Mamen Mendizábal i Iñaki López.

Cal recordar que Hilario era un dels presentadors més emblemàtics de Mediaset abans de canviar-se a Atresmedia. Va estar al capdavant dels informatius de Telecinco durant molt de temps i després va fer el mateix a les notícies de Cuatro. Sembla que en passar a La Sexta esperava guanyar encara més minuts o intentar provar sort com a presentador d’un programa, però el resultat ha estat tot el contrari. No li han donat cap emissió pròpia i no li agrada ser el substitut d’altres durant tant de temps, una situació que li ha donat ales per demanar marxar.

“Hilario Pino està cansat d’estar esperant un projecte que mai no arriba i prefereix marxar a un altre lloc, encara que no té on anar de moment. Fa anys que és el substitut o el segundón i no està disposat a seguir així“, informa una font propera. El periodista deixa La Sexta per buscar feina en algun altre lloc, el que confia que arribi aviat. Té una trajectòria molt completa, el que confia que l’ajudi a convèncer alguna altra cadena per tenir una oportunitat que el retorni a la primera línia mediàtica que havia abandonat recentment.

Hilario Pino entrevista un convidat a La Sexta Noche

El presentador fa un pas enrere amb l’objectiu de guanyar pes en algun altre lloc. Amb aquesta marxa evidencia que no estava gens content, tenint en compte que prefereix quedar-se sense feina a seguir en la mateixa situació. Ara toca picar portes i, potser, demanar una altra oportunitat a Mediaset.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa