El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ traeix un col·laborador: revelen que la dona el critica i emeten l’àudio
  • CA

Gustavo González ha estat l’última víctima de Sálvame. El paparazzi, que forma part de l’equip de col·laboradors del programa del cor, s’ha adonat aquest dilluns que als seus caps no els hi preocupa el més mínim com pot afectar una informació als seus treballadors. Què ha passat? Gustavo surt amb la catalana María Lapiedra, qui és mare de la seva filla petita. Doncs bé, el programa ha gravat una conversa d’ella en la qual se l’escolta criticant-lo sense cap mena de pietat. El més cruel de tot plegat? Que han emès la gravació davant seu sense avisar-lo prèviament.

Aquestes últimes setmanes, la parella havia estat notícia per una presumpta deslleialtat de l’exactriu porno. En aquest context, Gustavo declarava que li sap greu no poder fer una trobada amb els fills del seu anterior matrimoni i la nena que té amb María. Sobre això, la seva xicota té molt a dir: “A ell li agradaria reunir-se amb els cinc fills, però de moment això no ha estat possible. Jo m’intento mantenir al marge perquè això és una cosa seva i si intento posar pau, doncs potser ho empitjoro. Que ho arregli ell. En el seu dia, va ser ell qui la va fer grossa. S’hauria d’haver separat abans i així els seus fills no haguessin patit. Si des del primer minut els hi dius que t’has enamorat d’una altra persona i marxes amb una altra persona, doncs no passa res. Però si has estat vuit anys enganyant a la seva mare… doncs llavors sí que passa”.

“Si hauria fet bé les coses, no hauria passat res d’això. Ell li posava les banyes a la dona des que es van conèixer. Què tenia jo? 10 anys? La seva exdona estarà molt feliç, perquè la vida que tenia abans no se la desitjo a ningú. Amb poc que tingui ja serà feliç, la pobra”, etzibava en la trucada.

Maria Lapiedra i Gustavo González
Maria Lapiedra i Gustavo González, en un photocall / Telecinco

Davant d’això, Gustavo es mostrava molt sorprès: “He de reconèixer que m’hauria agradat que María m’hagués ajudat més en aquest sentit i que no fiqués la pota. No m’ha defraudat perquè sé com és, jo l’estimo i no vull canviar-la… Però sí que m’agradaria que fos una mica més delicada en certes coses. Aquesta nit ho parlarem perquè tampoc no m’ha dit res que m’hagi fet mal. És cert, però, que prefereixo que no parli de la meva exdona i molt menys amb aquesta insensibilitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa