Gustavo González i Antonio Montero van donar “dades” de Gema López a la direcció de ‘Sálvame’

Un paparazzi qüestiona l'actitud perfecta de Gema a la platja

Gema López va tornar de vacances amb una acusació: la d’haver pactat amb els paparazzis les seves suposades fotos robades en vestit de bany. “Mai he cobrat”, deia Gema però la polèmica continuava ja que dos dels seus propis companys podrien haver posat sobre la pista a la direcció de ‘Salvame’: Gustavo González i Antonio Montero.

Ells ho van negar en directe però, segons Kiko Hernández, tots dos es “van reunir” amb la direcció del programa: “Va ser fa temps i van donar dades”, deia el col·laborador del programa de les tardes de Telecinco. “Els podien haver donat ahir que estava jo, acostumo a ser valent i quan porto alguna cosa normalment li dic a la gent”, replicava Gema López.

Gema López ha tingut enfrontaments i conflictes amb tots dos col·laboradors. Abans era amiga d’ells i ara la seva relació no és la millor. En relació a Antonio Montero, Gema ha comentat que porta una temporada canviat: “Amb la condició de treure tema ha après molt l’art d’empipar els companys… si moc la foguera, hi haurà més foc”.

Però Què van dir d’ella? En el passat tots dos col·laboradors de ‘Sálvame’ van protagonitzar declaracions que van provocar l’empipament de la seva companya. Per la seva banda, el papparazzi Sergio qüestiona l’actitud perfecta de Gema a la platja, que sempre porti ulleres de sol i que sembli acabada de sortir de la perruqueria.

Diu saber de què parla perquè porta 13 anys com a paparazzi però Gema López li plantava cara en el plató de ‘Sálvame’ i assegurava que cap paparazzi reconeix a Sergio.

Nou comentari