El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guillermo Bárcenas s’enfronta a la premsa de males maneres: “Estic fins a la p…”
  • CA

Luis Bárcenas gaudeix des d’aquest diumenge de sis dies de permís penitenciari que han provocat que molts reporters facin guàrdia davant de casa seva per captar les primeres imatges de l’extresorer del PP fora de presó. Una tàctica habitual dels mitjans audiovisuals que no fa gens de gràcia al fill del polític pres, el cantant Guillermo Bárcenas.

El vocalista de Taburete s’ha enfrontat a la premsa congregada a les portes de la casa familiar. Visiblement enfadat, els ha recriminat que esperin el seu pare i que, així, li impedeixin sortir: “Estic fins a la p…, fa tres anys que està tancat i ara no pot sortir de casa perquè esteu vosaltres aquí marejant i marejant. Ja està”.

Unes hores després, el cantant tornava a sortir de la casa i optava per ignorar els reporters que encara hi eren: “No ha volgut respondre’ns, directament ha marxat en moto”.

Una trobada amb la premsa que ha tret la pitjor cara de Willy Bárcenas, que poc abans declarava que estava molt feliç de veure el seu pare fora de presó durant uns dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa