El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guillermo Bárcenas escriu una cançó a la mare empresonada: “No assumeixo la derrota, millor lluitar a mort”
  • CA

Guillermo Bárcenas feia dies que ho anunciava. Aquest divendres era el dia escollit pel seu grup, Taburete, per publicar en un nou disc. La broma infinita suposa el seu retorn a la primera línia mediàtica, el millor regal per als seus fans: “Gràcies a tots aquells que ens doneu suport i amor. Això va per vosaltres!”.

De les deu cançons del disc, la més esperada era Mamá, la que Guillermo ha compost per a la seva mare. Cal recordar que Rosalía Iglesias està empresonada des de fa un parell de mesos, condemnada en la trama Gürtel com el seu marit Luis Bárcenas.

Guillermo Bárcenas acompanyava la mare quan van saber la sentència del jutge / Europa Press

“No em perdré perquè si ara sóc al cim, t’ho dec a tu. És inútil plorar, millor lluitar a mort. Jo t’estimo, mama. Hauré d’obrir la boca, em costa més. No assumeixo la derrota. Aquesta cançó i aquest final no toquen, però estaré i resistiré per tu que em vas donar la vida i em vas cuidar en les nits trencades. Seguiré per veure els moments que queden per viure. Et recordaré si miro cada nit la teva foto a la paret”, resen els versos de la cançó.

Tota una declaració d’intencions que torna a fer relluir la gran estima del jove cap a la seva mare, de qui ha deixat clar que considera una injustícia que hagi de complir tants anys de presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa