El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra oberta entre Kiko Rivera i Alessandro Lequio
  • CA

La guerra ha esclatat entre Kiko Rivera i Alessandro Lequio. Tot va començar quan aquest últim va revelar a ‘El Programa de Ana Rosa’ un missatge privat que li havia enviat el fill de la Pantoja. “Per cert, Kiko em va escriure l’altre dia, no ho vaig dir, però vaig ensenyar a alguns companys el missatge”, i va explicar part del seu contingut. “Pobret, no vol que tingui res personal amb ell”. I li va respondre amb contundència: “No tinc res personal contra ell, només em limito a opinar sobre les coses que està dient”, va assegurar Alessandro.

I el DJ no ha trigat a contestar a les paraules de Lequio i ha utilitzat les seves xarxes socials per a enviar-li una contundent resposta mostrant el missatge que li va enviar a l’italià i quina va ser la seva resposta. “Estimat Alessando. Crec que mai t’he faltat al respecte i mai he dit res en contra teu, i molt menys per l’afecte que tenia al teu fill. Et passa res amb mi? Espero que no sigui res personal. Una abraçada”, va escriure Kiko Rivera.

Mentre que Lequi va respondre: “…perquè un pare és sagrat i la vida massa curta. I, per cert, Aless, qui t’apreciava, no estaria d’acord amb la manera en que estàs tractant a la teva mare. La família sempre és el primer. Una abraçada”.

Però Quico va continuar penjant un altre missatge a les seves stories d’Instagram: “Jo ja no callo nois… Qui vulgui guerra amb mi la tindrà. I aquest home és G…”, va escriure. I va pujar un altre missatge encara que no revelava si també estava dirigit a Lequio. “Mira’t al mirall i burla’t de tu mateix. Però de mi tu no te’n rius”, va posar. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa