El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra entre els reporters de ‘Sálvame’
  • CA

El casament de José Antonio León, reporter del programa S’álvame’, ha aixecat unes certes suspicàcies ja que el seu amic Kike Calleja no va assistir malgrat estar convidat. No hi va anar perquè tenia un viatge però va haver-hi altres absències i assistències que han fet dubtar sobre com és la relació entre els reporters del programa de les tardes de Telecinco.

I ha estat el reporter Sergi Ferré l’encarregat d’explicar-ho als espectadors. La resta de reporters no estaven convidats i ell ha explicat que últimament el seu company està “molt crescut”, de fet, ha assegurat que els companys d’Andalusia li diuen “la estrellita”.

A més, creu que la Covid ha servit com a excusa per a evitar algunes invitacions mentre hi havia altres persones que anaven “per emplenar” i fins i tot s’ha atrevit a donar dos noms: José Antonio Avilés i Gonzalo Montoya.

Però què ha passat? Pel que sembla, José Antonio en un moment en què estava emprenyat “va esborrar a tothom” i va deixar de seguir a molta gent a Instagram, però a Sergi li ha vingut bé: “Em va fer un favor perquè era un conyàs amb la seva xicota tota l’estona, li vaig fer unfollow amb una tranquil·litat…”

“Jo visc súper feliç, faig la meva feina i m’és igual”, ha insistii el reporter, encara que reconeixia un error: “Ni li he regalat res ni l’he felicitat, i això igual és una mica lleig”.

Això sí, reconeix que hi ha més problemes i que quan es va fer ‘Sálvame Okupa’, va pensar que si fos amb reporters tindrien per a “set temporades”: “Ens matem cada vegada que cal coordinar les vacances, som el pitjor”.

L’únic que que queda fora d’aquestes batalles és Raúl Triguero perquè és l’última incorporació a l’equip, però els altres, tant Sergi com José Antonio, Kike Calleja i Omar Suárez són “molt semblants”, de manera que els xocs són inevitables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa