El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Gran Hermano’ triomfa a costa de comentaris masclistes i trios amorosos
  • CA

Gran Hermano‘ segueix acaparant una crítica ferotge rere un altre. Aquesta edició ha aconseguit un càsting atractiu, sí, però si els teleespectadors en parlen, és per les baralles que estan protagonitzant. Les discussions, els insults i les escenes controvertides són sinònims d’audiència, el que Telecinco busca amb aquest tipus de realities. Diumenge s’han quedat amb un 19,4% de share que, en part, han fet gràcies a la morbositat de repescar Candela, l’exparella d’Antonio Tejado (que va començar una ‘relació’ amb María Jesús Ruiz només un parell de dies després de l’expulsió de la seva parella).

 

S’esperaven retrets i crits, dues de les coses que més agraden als teleespectadors de la cadena. Què ha fet el programa per potenciar aquesta polèmica? Emetre, primer, el retrobament de la parella; després han reunit les dues noies i finalment han ajuntat als tres en una mateixa sala.

 

 

L’audiència ha d’escollir si Candela es queda a la casa definitivament o si, en canvi, ho fan Fede o Sofía. Els tres es juguen la repesca, encara que sembla que Candela té molts més números… en oferir baralla amb Tejado i Ruiz. Com ha estat el retrobament? Molts han acusat l’ex d’Antonio d’aprofitar-se de la seva vena masclista; un gest que podria haver tornat a fer aquest cap de setmana. I és que la rebuda que li va fer ell va ser summament desagradable. Les càmeres van enxampar-lo fent-li un repàs de dalt a baix amb cara lasciva que va complementar d’una salutació que sobrava: “Vaja, estàs més prima, filla“.

 

La xarxa va omplir-se de crítiques de nou, i és que el programa segueix fent cas omís al masclisme latent del concursant tot i els comentaris negatius. Candela va acusar Tejado de ser-li infidel, encara que ell va intentar treure’n ferro: “Va ser una ximpleria d’una setmana”.

 

María Jesús Ruiz i Candela
María Jesús Ruiz i Candela | Telecinco

 

La tensió va fer-se encara més evident amb l’entrada de María Jesús Ruiz, la tercera en discòrdia. Aquest triangle amorós ha fet les delícies dels teleespectadors més tafaners, però està enfadant molts d’altres. Cal emetre aquestes escenes? Faran alguna cosa davant de tantes crítiques o seguiran ignorant-les?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa