Expulsen un concursant del ‘Gran Hermano’ de Portugal per fer la salutació nazi en directe

El noi també havia deixat anar comentaris homòfobs i xenòfobs

En els realities de Telecinco es veuen actituds polèmiques setmana rere setmana. Els concursants no es tallen a l’hora de demostrar com són, encara que això els faci protagonistes de vídeos controvertits. Ara bé, això no només passa en el Gran Hermano d’aquí. A l’edició portuguesa del concurs de convivència han hagut d’expulsar un participant per fer la salutació nazi als companys i presentar comportaments masclistes i xenòfobs.

El seu nom és Hélder Teixera, un concursant que ha acaparat portades de tota Europa pel seu caràcter polèmic. A l’edició anterior havia estat nominat disciplinàriament per deixar anar comentaris clarament homòfobs, el que ha tornat a fer durant la seva participació en l’edició VIP.

La llista de motius per demanar la seva expulsió és ben llarga, però el que va fer vessar el got va ser que passegés per la casa fent la salutació nazi. Una de les companyes li va recriminar en directe que reproduís aquest gest, però ell va seguir amb el braç aixecat com si res: “Ets la pitjor persona que ha passat per aquest concurs”, li deia l’altra concursant.

L’organització prenia nota i decidia expulsar-ho categòricament en directe: “Hi ha temes amb els quals mai no podem jugar ni córrer el risc de desvaloritzar-los o banalitzar-los. El gest que vas fer simbolitza a milions de morts. T’he advertit en nombroses d’ocasions que som vistos per milions de persones i que has de ser conscient del que dius i fas. Estàs expulsat, pots acomiadar-te dels teus companys i abandonar la meva casa. Ja no hi ets benvingut”, li deia el súper.

Una expulsió disciplinària que ha estat molt aplaudida entre els teleespectadors del programa, conscient que no es poden permetre actituds tan irrespectuoses com aquesta.

Nou comentari