El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ensurt més angoixant d’una coneguda ‘influencer’: “Em van dir que el meu fill havia mort”
  • CA

Grace Villarreal ha reaparegut a Instagram després d’uns dies desapareguda, el que havia preocupat els seus seguidors. La influencer és summament activa en el seu perfil, per la qual cosa molts s’ensumaven que havia passat alguna cosa. I efectivament, ella mateixa ha gravat un vídeo per explicar-ho. El problema? Un gran ensurt amb el seu fill petit Luca, de només un any i mig.

“Jo estava en una reunió de feina i vaig rebre una trucada en la qual se’m va comunicar que el meu fill havia mort. Vaig entrar en estat de xoc, em vaig tornar boja i vaig començar a córrer i a cridar”, revela visiblement emocionada. La cuidadora li va dir que el nen no respirava i que tampoc no reaccionava, el que li va fer témer el pitjor. Afortunadament, va resultar ser un error en el diagnòstic: “No havia mort, li va pujar la febre molt ràpidament i li va provocar una convulsió febril. Ella no sabia què estava passant i només em podia dir que havia mort perquè no respirava…”.

Un ensurt que no oblidarà mai: “Aquesta situació ja ens havia passat amb la meva filla gran, a qui li va passar el mateix quan era un bebè. Va ser una de les experiències més dures que he viscut mai. La febre té molta més importància de la que li donem. És un mecanisme de defensa i hi ha alguna cosa passant a dins del cos. La meva filla tenia febre molt sovint i no li donaven importància. Aquest episodi amb el meu fill m’ha fet treure la ràbia i la tristesa que tenia a dins durant tot aquest temps, perquè els metges no li donaven importància a la febre”.

Després d’aquest episodi horrible, la influencer reconeix que ha necessitat uns dies de desconnexió per agafar forces i recuperar-se de l’ensurt. Els seus seguidors han volgut animar-la, encara que també han estat molts els que li han recriminat que parli sobre temes mèdics sense saber-ne.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa