El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gloria Trevi i el marit, investigats per frau fiscal
  • CA

Gloria Trevi és una de les cantants mexicanes que més diners ha guanyat a Espanya. L’artista ha triomfat al llarg de la seva llarga carrera, la que avui queda en segon pla per la mala notícia que s’ha filtrat sobre ella. La unitat d’intel·ligència financera de Mèxic acaba de revelar que l’està investigant a ella i al seu marit per presumpte frau i blanqueig. Consideren que fan servir les empreses que tenen a Texas per evadir el pagament d’impostos. En els últims anys, creuen que haurien evadit fins a 20 milions de dòlars. En la denúncia s’indicaria, segons informen mitjans locals, que el marit de la cantant hauria blanquejat diners a través de diverses empreses.

Aquest no és el primer escàndol penal de la cantant, que va ser detinguda a Brasil sota els càrrecs de segrest, violació i corrupció de menors. El 2004 va ser extradida a Mèxic, on va ser absolta i va recuperar la seva llibertat després de quatre anys de procés judicial. La seva mare va ingressar a presó durant 10 mesos, el que considera com “injust“. Ara torna a estar envoltada de controvèrsia per uns presumptes delictes econòmics que podrien fer-la tornar a presó. Ella ha negat els fets en un vídeo de Tik Tok amb el que sembla que es mofi d’una denúncia tan seriosa: “És mentida, jo sóc la font de feina”.

@gloriatrevioficial

Amo las redes #questionsigetasked el día de hoy…#todobienencasa #estoybien #lalibertadsabeagloria mañana celebramos 17 años de fuerza, amor y unión

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] – Hoàng Read

No se sabia pràcticament res d’ella fins fa pocs mesos, quan va treure nou single i va començar una promoció per Espanya. Va ser llavors quan va concedir un parell d’entrevistes en les que explicava que havia passat molta por els primers mesos de la pandèmia perquè el seu marit i un dels fills s’havien contagiat de coronavirus: “Jo estava fora del país, en uns premis, quan em van dir que el meu fill tenia Covid. En aquell moment volia deixar-ho tot i córrer amb ell, però no em van deixar anar a veure’l perquè estava en quarantena absoluta. Gràcies a Déu, el seu malestar va ser lleu. Jo ja estic vacunada i, de moment, no m’he contagiat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa