El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gloria Estefan confessa que va patir abusos sexuals quan tenia 9 anys
  • CA

Gloria Stefan acaba de fer una de les confessions més importants de la seva vida. La cantant cubana ha revelat que va patir abusos sexuals quan era petita, concretament quan tenia 9 anys. En una xerrada que va mantenir amb la seva neboda Lili Estefan i la seva filla Emily Estefan durant un episodi de ‘Xarxa Table Talk: The Estefans’, i que s’emet per Facebook Watch, la intèrpret i compositora va revelar el traumàtic episodi, conegut només per alguns membres de la seva família.

Gloria Stefan ha concretat que els abusos van venir per part d”un familiar que tenia una escola de música, i en qui la seva mare confiava especialment. “Ell estava en una posició de poder, perquè la meva mare em va posar a la seva escola de música i ell immediatament va començar a dir-li a ella que jo era molt talentosa i que necessitava que em fessin un cas especial”, ha relatat la intèrpret de Conga.

La cantant Gloria Estefan | Europa Press

“Ell em va terroritzar. I jo sabia que ell estava boig perquè en cap moment vaig pensar que això estava passant per culpa meva. Jo sabia que ell estava malament i per això el vaig creure quan em va dir que li faria mal a la meva mare si deia alguna cosa”, ha afegit la cantant.

A més, ha recordat que la seva mare no va sospitar mai què passava, perquè, entre d’altres coses, “d’aquests temes abans no es parlava”, i mentrestant a la cantant li queia el cabell a causa de l’ansietat, fins que una matinada va decidir explicar-li a la seva mare. “Després, va venir la policia i li van dir a la meva mare que no presentés cap denúncia perquè el trauma de potar-me als jutjats, seria pitjor per a mi. I jo encara em sento fatal per això, imaginant que potser hi van haver més víctimes”, ha lamentat Gloria Stefan.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa