El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gloria Camila Ortega preocupa en haver d’acudir a urgències: “És molt i molt dolorós”
  • CA

Gloria Camila Ortega ha passat uns dies a la Riviera Maya, unes vacances molt luxoses de les que ha tornat amb diversos problemes. De fet, només aterrar ha hagut d’acudir a l’hospital d’urgències perquè no es trobava gens bé. El problema? Que sentia un dolor molt fort a la panxa: “Tinc un dolor molt heavy a la boca de l’estómac des de fa dies i per això ahir vaig decidir anar al metge. Tinc gastritis i és molt i molt dolorós. Això ve per un bacteri o per l’excés d’algun aliment o menjar. En el meu cas, segons la doctora, vindria pels productes fregits”. Uns problemes estomacals que ha volgut compartir per intentar conscienciar els seus seguidors: “Amb això us vull dir que aneu amb compte amb els excessos de l’estiu i que us cuideu”.

Gloria Camila explica què li passa i com es troba / Instagram

Més endavant, la tertuliana de televisió i influencer compartia una fotografia en la que se la veu estirada amb cara de patiment, amb problemes estomacals que se sumen als efectes secundaris de la vacuna contra el coronavirus. Queda clar que aquests dies no són els millors per a la filla d’Ortega Cano i Rocío Jurado.

Els seguidors han omplert les publicacions de bons desitjos i ànims, conscients que la jove estarà uns dies desconnectada de la xarxa per poder recuperar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa