El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les millors vestides dels Globus d’Or, des de casa però amb ‘looks’ dignes d’estrella
  • CA

La gala dels Globus d’Or d’enguany ha estat la més atípica de la història. La pandèmia ha impedit que se celebrés l’habitual cerimònia presencial plena d’estrelles, amb milers de fotògrafs intentant aconseguir les millors fotos a la catifa vermella. Per evitar aglomeracions la gala s’ha dividit en una part presencial i una altra telemàtica, amb els nominats des de les seves cases. Ara bé, això no ha impedit que els veiéssim molt ben vestits i arreglats. No hi ha hagut desfilada d’actrius, però sí una gran feina de maquillatge i vestuari.

Entre els millors looks cal destacar el d’Anya Taylor-Joy, una de les triomfadores de la nit gràcies a Gambito de Dama. La jugadora d’escacs més famosa de Netflix va enlluernar gràcies a un disseny verd de Christian Dior molt retro però modern i sensual alhora.

Una altra de les guardonades dels Globus d’Or ha estat Emma Corrin, l’intèrpret de Lady Di a The Crown. L’actriu ha confiat en Miu Miu i ha sorprès amb un conjunt brillant de muscleres i coll molt exagerats.

La cantant italiana Laura Pausini ha guanyat el primer Globus d’Or de la seva carrera gràcies a una cançó, el que ha volgut agrair amb un missatge molt emotiu. En el seu cas, el seu model el signa Valentino: un vestit camiser vermell, brodat i amb la faldilla prisada.

Nicole Kidman ha vist la gala des del sofà, però això no ha impedit que estrenés un vestit increïble de Louis Vuitton negre amb dues cadenes d’or als costats. Elegant i sofisticada.

Catherine Zeta-Jones mai no falla a un esdeveniment d’aquest tipus. L’actriu ha tornat a escollir Dolce&Gabbana, que li ha confeccionat un outfit elegant i sobri. El vestit, negre i llarg fins als peus, presenta un escot romàntic i una sanefa de brillants. No ha faltat l’obertura frontal que li permetia treure pit de cama.

Catherine Zeta-Jones, a la catifa vermella dels Globus d’Or – Europa Press

Salma Hayek, per la seva banda, s’ha decantat pel vermell en la seva elecció. Alexander McQueen signa un look vermell amb reminiscències gregues, un vestit ajustat a la cintura amb un gran llaç.

Kaley Cuoco ha estat de les més romàntiques. L’actriu ha posat des de casa amb un vestit digne de princesa d’Oscar de la Renta. En gris i amb motius brillants, la faldilla amb molt de vol acaparava tota l’atenció.

El premi a la més original hauria d’haver estat per a Viola Davis. En el seu cas, Lavie by CK li ha proporcionat un vestit ple de color, de tall sirena amb un baix molt exagerat i un estampat divertit amb ventalls dibuixats per tot el model.

Finalment podem destacar el Saint Laurent amb el qual Lily Collins ha deixat tothom bocabadat. La protagonista d’Emily in Paris ha presentat un model brodat molt treballat en tons daurats i blaus.

Una edició dels Globus d’Or que han traslladat la catifa vermella a Instagram, l’aparador que han fet servir per lluir uns vestits dignes de catifa vermella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa