El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Desapareix una actriu de ‘Glee’ enmig d’un llac
  • CA

Naya Rivera, una de les actrius més populars de ‘Glee’, ha desaparegut misteriosament enmig d’un llac de Los Angeles. Estava nedant amb el seu fill de quatre anys, amb qui havia llogat un vaixell. El problema? Que el propietari d’una altra embarcació va trobar el seu fill sol en el vaixell de l’actriu. Ràpidament va trucar a l’oficina del xèrif, que ha començat una investigació per trobar la Naya.

El nen va explicar que la mare s’havia llançat a l’aigua per nedar una mica però que després no va tornar a pujar. Expliquen que el petit duia posat l’armilla salvavides, però que l’actriu no se l’havia arribat a posar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Naya Rivera (@nayarivera) el

Els mitjans nord-americans estan informant de la cerca de l’actriu, ja que els cossos de seguretat l’estan buscant amb submarinistes, drons i helicòpters. De moment no hi ha hagut sort, per la qual cosa es creu que l’actriu podria haver mort ofegada. 

Un dels seus companys de sèrie, Harry Shum, ha escrit un tuit que posa la pell de gallina: “Resant”. Les revistes s’han intentat posar en contacte amb l’exparella de Naya (el pare del seu fill), però no hi ha hagut sort. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa