El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gil Silgado, ingressat en estat crític
  • CA

La presentadora de ‘Sálvame’ Carlota Corredera ha començat el programa d’aquest dimarts amb una trista notícia: José María Gil Silgado, l’exmarit de María Jesús Ruiz, es troba entre la vida i la mort a l’Hospital de la Paz de Sevilla. Avui mateix, el programa de les tardes de Telecinco s’ha assabentat que després de 25 dies crítics lluitant contra un càncer de còlon, el seu estat és ja molt preocupant.

La família creu que la nena el pot fer millorar

‘Sálvame’ ha volgut col·laborar al fet que es compleixi una petició que he fet a través d’una de les seves filles, perquè el que més li agradaria en un moment tan delicat com aquest és poder veure a la filla que té en comú amb María Jesús Ruiz, que té 6 anys.

No obstant això, la situació familiar és molt complicada perquè Gil Silgado estava a la presó, condemnat a 9 mesos pel cas que té a veure amb la seva exdona, qui va ser miss Espanya, cap a la qual tenia una ordre d’allunyament. Estant ja en la presó, es va començar a trobar molt malament i va haver de ser operat d’urgència fa unes setmanes a causa d’un càncer de còlon.

María Jesús Ruiz i José María Gil Silgado | Europa Press

Després de l’operació va caure i això l’ha fet empitjorar considerablement. Els seus familiars estan molt alarmats perquè Gil Silgado “ha perdut les ganes de viure” i creuen que el fet de poder veure en persona a la seva filla més petita podria animar-lo a seguir.

La resposta de María Jesús Ruiz: “No sabia que estava malament”

Tot i que diverses veus han insinuat que María Jesús no ha atès aquesta petició, ella mateixa ha volgut donar explicacions a través d’una conversa amb la tertuliana Laura Fa: “Ella diu que ningú li ha demanat que vegi a la nena en persona, que es veuen a través de videotrucades de més de 7 minuts i que els temps els marca ell, i que no coneix la gravetat de l’estat de salut de Gil Silgado ara mateix”, ha assegurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa