Gil Salgado ingressa a l’UCI d’urgència després de ser condemnat a presó

José María Gil Salgado ha estat condemnat a nou mesos de presó en ser denunciat per la seva ex, María Jesús Ruiz. La model el va denunciar el 2016, després que Gil Salgado li enviés una sèrie de cartes en les quals l’amenaçava d’explicar intimitats seves si no deixava que la filla que tenen en comú el visités a presó: “M’amenaçava de fer-me la vida impossible i destruir-me”. Una batalla judicial que ha tingut sentència aquest dilluns amb la resolució de l’audiència provincial: el condemnen a nou mesos de presó, dos anys d’allunyament i 3.000 € de responsabilitat civil. 

Una mala notícia que ha afectat molt l’empresari, que només unes hores després ha hagut d’ingressar a l’hospital. Hauria patit un mal de pit molt fort i de braç que l’ha obligat a ser traslladat a l’hospital de manera urgent, on ha ingressat a l’UCI

José María Gil Salgado   Europa Press

José María Gil Salgado / Europa Press

Així ho confirma la seva germana a la revista ‘Semana‘: “El meu germà està destrossat. No pot creure’s que la mare de la seva filla el vulgui veure a dins de presó. El meu germà té un estat de salut molt delicat per estar dins de presó i temem que li pugui passar alguna cosa. Aquest matí l’hem hagut de portar a l’hospital i li estan posant injeccions de ferro”. 

Una condemna que suposa la tornada a presó en qualsevol moment, la que espera a dins d’un hospital de Sevilla. 

Nou comentari