El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gianmarco, sense pietat contra Olga: “Què es pot esperar d’algú que està amb Antonio David?”
  • CA

Olga Moreno es va convertir, davant l’estupefacció de molts, en la guanyadora de ‘Supervivientes 2021’. La dona d’Antonio David Flores va arrasar en les votacions a la resta de companys en la final doble del programa, un fet que la resta d’aventurers no es va prendre gens bé. Gianmarco Onestini va ser l’últim finalista a batre’s en duel amb Olga i ha visitat el plató de ‘Viernes deluxe’ per a destapar a la que ell considera que és la veritable Olga Moreno.

Gianmarco ha començat la seva intervenció categòrica confessant que no va felicitar a Olga després de proclamar-se guanyadora perquè no la considera mereixedora de la victòria: “No pot guanyar ‘Supervivientes’ una persona que fa trampes, que roba i que traeix als seus amics”.

L’italià ha assegurat que Olga ha fet trampes en totes les proves: “M’ha arribat que ha fet trampes en totes les proves, és una falsa, però que es pot esperar d’algú que està amb Antonio David?, són tots iguals”. Onestini no s’ha mossegat la llengua en parlar de la seva companya: “Olga robava tot el que podia”. A més, Gianmarco ha assegurat que en la preconvivència Olga va intentar manipular-lo: “Em va dir que estiguéssim junts, que el seu marit li havia dit que jo era bon noi, em va parlar de nominacions la primera setmana”.

Però els dards de Gianmarco Onestini no han estat només per a Olga, l’italià ha tingut unes dures paraules per a Marta López, la gran amiga d’Olga Moreno. Gianmarco creu que la defensa de Marta als platós no ha estat més que una estratègia per a mantenir-se en el focus mediàtic: “Marta només va estar un mes en el programa, necessitava un motiu per a seguir a la televisió i tenir feina, per això ha defensat a Olga, per a seguir aquí (…) Són igual de falses les dues”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa