El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’episodi més dur de Gianmarco (‘GH’): “Vaig patir assetjament escolar”
  • CA

Gianmarco Onestini va convertir-se en guanyador de ‘El tiempo de descuento’, encara que si ha guanyat pes mediàticament parlant, ha estat gràcies a la seva aventura amb Adara. La concursant de ‘Gran Hermano’ va ser infidel al pare del seu fill amb el company italià, el que els va envoltar d’expectació mediàtica. La relació no va funcionar i sembla que han trencat definitivament, això no vol dir que Gianmarco segueixi estant d’actualitat. Avui és notícia per un vídeo que ha publicat a Mtmad en el qual se sincera sobre un dels pitjors moments de la seva vida, quan patia assetjament escolar.

Ell mateix ho explica en un relat colpidor: “Quan tenia sis anys, no tenia molts amics. Vaig començar a menjar més del compte per desfogar-me perquè estava enfadat, no em portava bé amb els companys. Menjava, menjava i engreixava moltíssim. Em prenien el pèl i van començar a jugar amb mi de mala manera perquè era l’únic nen gras. Una vegada em van trepitjar el berenar. Jo no era un nen violent, quan em feien aquestes coses em refugiava en mi mateix i ni tan sols ho comentava amb la meva família perquè em feia vergonya”. 

Un assetjament escolar que també rebia per part d’una professora: “Em deia cames de pernil. Per a ella només era una broma, però era molt dolorós. Em va obligar a treure’m la samarreta, jo no volia i vaig començar a plorar. Immediatament tots els nens van començar a riure…”.

Gianmarco parla del gran canvi físic Mtmad

Les coses només feien que empitjorar: “Quan jugava a futbol, un nen va fer-se pipi en les meves sabates. Són coses que no m’agrada recordar, però que han passat. Em vaig sentir molt sol. Quan anava a la platja no em treia mai la samarreta perquè em feia vergonya ser diferent”.

Va arribar un moment en el qual va decidir que no podia continuar així i va començar a fer exercici i menjar millor: “Aquells que em prenien el pèl es queden molt sorpresos quan veuen el gran canvi que he fet. Si ara sóc com sóc és per les coses que he viscut. Ara sóc més fort, tinc encara aquesta cicatriu i si l’obro em sento malament. L’única cosa que vull dir a les persones que pateixen el mateix és que estiguin amb la seva família i que el canvi comença en un mateix”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa