‘GH VIP’, la llista oficial: ja són vuit els concursants confirmats

Gran Hermano VIP’ engega en pocs dies la seva setena edició. El caramelet d’or de Telecinco torna amb un objectiu clar: millorar encara més l’audiència de l’última entrega. Rècord rere rècord gràcies a una polèmica rere una altra. La casa més famosa de la televisió obre les seves portes de nou, amb Jorge Javier Vázquez i Jordi González com a presentadors. 

La llista de concursants oficials va sumant personatges coneguts. De moment, els noms confirmats són:

1. Mila Ximénez, periodista. La col·laboradora de ‘Sálvame’ feia temps que amenaçava de concursar en un reality. El seu fort caràcter i no tenir pèls a la llengua segurament la convertiran en una de les més polèmiques. Caldrà veure si la fan conviure amb algun dels seus enemics íntims, més que probable tenint en compte la llarga llista de famosos amb els quals s’ha barallat.

2. El Cejas, cantant. Aquest conegut -i controvertit- youtuber compta amb més de dos milions de seguidors, els quals de ben segur que s’enganxen ràpidament al concurs per animar-lo en aquesta nova aventura. Va començar a ser mediàtic gràcies al seu pas per ‘Got Talent’, on va destacar per la seva actuació Dembow del Pimpin i pels seus enfrontaments amb Risto Mejide. 

3. Anabel Pantoja, neboda d’Isabel Pantoja i col·laboradora de programes del cor. A ‘Sálvame’ li fan la vida impossible des de fa unes quantes setmanes, ja que consideren que ja no aporta exclusives sobre la família i que potser ja no els interessa tenir-la en plantilla. Un possible tracte perquè hi segueixi? Participar a ‘Gran Hermano VIP’, on haurà d’intentar no discutir-se amb la seva companya de programa Mila Ximénez. 

4. Dinio Garcia. El cubà reapareix per sorpresa per deixar-se ‘confundir’ a la nit de Guadalix i demostrar que, tot i el pas dels anys, és capaç de conquistar a l’audiència com ho feia en el passat. Aquesta confirmació és, sens dubte, un de les grans sorpreses d’aquesta edició del concurs. 

5. Adara Molinero: Després d’haver estat mare amb Hugo (guanyador de ‘GH Revolution’), la jove es llança al buit en un nou projecte que entusiasma a tots els seus seguidors: tornar a la casa de Guadalix! En aquestes parets va ser on es va donar a conèixer, on es va enamorar i on va ser protagonista d’una de les discussions històriques de ‘Gran Hermano’ al saber que Miguel estava enamorat del que en el seu moment va ser ‘el seu’ xicot. Ara té una relació estable i és mare de Martín. Després de diversos anys, la concursant, que ja va viure l’experiència d’estar tancada amb tantes càmeres, torna amb més força i il·lusió que mai per a demostrar que pot ser una de les peces fonamentals de l’edició i que pot guanyar aquest reality.

6. Estela Grande, dona de Diego Matamoros: la parella del fill de Kiko Matamoros s’absentarà de les xarxes socials durant un temps per a gaudir d’una experiència inoblidable: anar a Guadalix! La influencer i model arriba al reality per a donar-se a conèixer en televisió i conquistar a una audiència que desitja veure-la ja a la casa.

7. Noemí Salazar, estrella dels ‘Gipsy Kings’. La dissenyadora assegura que és “súper mega fan del programa” des de la seva primera edició i que callar la notícia no ha estat gens fàcil. A través d’un vídeo a Instagram, la dissenyadora ha volgut donar les gràcies als seus fans. “Nois mil gràcies, estic súper, súper, mega emocionada. Espero no defraudar-vos, ho faré tan bé com sigui possible, espero que em doneu suport molt perquè us necessitaré”. La propietària de ‘Brilla, by Salazar’ també ha volgut parlar de la part més trista de convertir-se en una de les habitants de Guadalix, separar-se de la seva filla. “M’ha costat molt prendre la decisió pel tema de la nena, però estic molt agraïda a Zeppelin i a Mediaset”, ha explicat.

8. Alba Carrillo: La col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ deixa el plató de televisió per a viure una experiència única a Guadalix. La model torna a un reality després d’haver arribat a la final de ‘Supervivientes’.

Gran Hermano VIP’ promet baralles, discussions i molt mala llet en una nova edició que omplirà la graella de Telecinco. Els tornarà a fer líders cada nit?

Nou comentari