El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra oberta entre Jorge Javier i Alba Carrillo: “M’has humiliat”
  • CA

Jorge Javier Vázquez va deixar completament verda Alba Carrillo, a qui no consenteix que critiqui la direcció de ‘GH VIP’ des de dins una vegada i una altra: “No tens dignitat ni vergonya”, va etzibar-li en un dels comentaris negatius més suaus.

L’al·legat que va fer contra ella va ser molt fort i ni tan sols les llàgrimes de la concursant van fer que s’adonés que s’estava passant.

Ara ella ha volgut reflexionar en veu alta sobre què va sentir davant l’atac del presentador. Considera que la va humiliar, el que ha volgut denunciar: “Em sento súper merda. Tot ho estic fent malament. Estic defraudant tothom. Les escridassades em trenquen. Els tuits em fan entrar calor. Jorge Javier em va deixar sense paraules, trencada. Em va semblar descarnat, no feia falta“.

Alba Carrillo Telecinco

Telecinco

Un discurs amb el qual s’ha volgut venjar: “No saps el mal que em va fer això de Jorge. Es va passar i em va humiliar. Pot tenir raó, però un atac d’atenció ben donat no necessita tantes humiliacions. Em té molt dolguda. M’ha fet mal”.

Reconeix que li va anar bé que li fes obrir els ulls, però això no ho justifica: “Em va venir bé que Jorge m’estirés de les orelles, em va remoure. El que ell intentava ho ha aconseguit i ara em vull quedar amb això, perquè em vull quedar amb les coses bones”.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' Telecinco

Telecinco

Caldrà veure si Jorge Javier contesta durant la pròxima gala i si ho fa de manera amistosa o no. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa