La filla de Jesulín de Ubrique, temptada per Telecinco: una milionada si participa a ‘GH VIP’

Julia Janeiro podria ser l'estrella de la nova edició del 'reality', que estaria disposat a pagar-li un bon grapat de diners

Julia Janeiro s’ha convertit en una autèntica celebritat. La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario ha fet 18 anys i amb aquesta majoria d’edat ha perdut la protecció legal que impedia que els mitjans publiquessin fotografies seves. Ara és perseguida pels paparazzi i les revistes analitzen amb lupa cada publicació que fa a Instagram. La jove vol ser influencer, una carrera que podria millorar en cas d’aparèixer a televisió o concedir alguna entrevista. De fet, el seu silenci augmenta el caixet d’una primera xerrada pública.

Tenint això en compte, no és d’estranyar que Telecinco estigui movent fils per intentar convèncer-la de participar a Gran Hermano VIP. La filla de l’ex de Belén Esteban podria guanyar una milionada en cas d’acceptar, tal com ha revelat Pilar Yuste. La representant dels famosos més mediàtica assegura que Julia Janeiro podria ser la concursant millor pagada de totes les edicions del reality. De fet, la productora estaria disposada a pagar-li 80.000 € setmanals a canvi de la seva participació, que podria arribar als tres mesos i els consegüents 960.000 €.

L’objectiu de la cadena, per això, seria que participessin ella i Andreíta Janeiro, la filla que té el seu pare amb Belén. Veure les dues germanastres juntes a televisió seria una bomba televisiva que segons l’experta, “no tindria preu”.

Jesulín de Ubrique i la seva filla Julia, en una foto d’Instagram

Aquesta és la intenció de Telecinco, però és bastant improbable. Andreíta sempre s’ha mantingut allunyada dels mitjans de comunicació i María José Campanario, la mare de Julia, ha deixat clar que no deixarà que la filla participi: “No ho farà bàsicament perquè llavors jo no viuria“, ha etzibat. Caldrà veure si finalment ambdues rebutgen la milionària oferta o si es deixen captivar pel milió d’euros que podrien arribar a embutxacar-se.

Nou comentari