El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Junquera, enfonsada a ‘GH VIP’: “Què cabr… Fills de la hiena”
  • CA

Irene Junquera va ser una de les darreres concursants confirmades a ‘Gran Hermano VIP 7‘. La periodista no feia massa en aquest reality, el que va sorprendre molts dels seus seguidors. En una de les primeres reflexions des de dins de la casa, va voler deixar clar que confia que participar en un programa de televisió així no afectarà la seva carrera periodística. 

Siguin quins siguin els motius que l’han dut a treballar-hi, la qüestió és que ara no està tan segur que hagi estat una decisió molt encertada. No pot més, el que ha fet evident durant el debat d’aquest diumenge. La periodista se salvava de la primera nominació la setmana passada però li deien que tornava a estar-ho aquesta, encara que la direcció li ha amagat que en realitat està salvada. Abans de saber-ho, però, va acudir al confessionari on va trencar-se i va començar a plorar desconsoladament.

Irene Junquera plora a 'GH' Telecinco

Irene Junquera plora a ‘GH’ / Telecinco

Però per què? Un dels problemes és que els seus companys no la suporten. No paren de criticar-la, de dir-li que sempre ho ha de controlar tot i de demanar que li donin la raó: “Avui m’he despertat apàtica totalment, com que no hi ha res que em pugui fer il·lusió. He pensat en el dia que m’esperava i m’he enfonsat. Totes aquestes crítiques i merdes doncs al final què han aconseguit? Que no parli perquè no em ve de gust que m’ho diguin ni de broma, tota l’estona dient que sóc pesada i tal. Ha arribat un moment en el qual m’he saturat i em vaig anul·lant”.

Poc després d’això, els companys continuaven dient que no feia res. Ella, davant les crítiques, ha acabat explotant: “Què cabr…, fills de la hiena. Tota l’estona pum pum pum pum. Ostres, arriba un moment en el qual et cremes. Crec que hi ha gent que està amb mi perquè no té més remei i aquesta sensació no m’agrada. M’afecta un munt tot. No us fiqueu amb mi”.

Irene Junquera Telecinco

 Telecinco

Caldrà veure si els companys s’adonen de l’estat anímic d’Irene i canvien d’actitud o si segueix criticant-la encara més. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa