El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Reaparició molt emocionant de Jorge Javier durant la final de ‘GH’
  • CA

Adara Molinero ha estat escollida com a guanyadora de ‘Gran Hermano VIP 7‘, una edició marcada per unes xifres d’audiència de rècord i discussions molt fortes. Ella ha estat la justa guanyadora, la concursant que més vídeos ha protagonitzat arran del seu enamorament per un company de dins de la casa. El problema? Que la parella l’esperava fora… amb el bebè que tenen en comú. Que es deixés portar pels seus sentiments i comencés a fer petons a Gianmarco ha fet que l’audiència estigués pendent de tots els seus moviments. Què opinava el marit? Què farà un cop torni a la realitat? Què passarà amb la seva relació amb Gianmarco?

El triangle amorós i totes les discussions que ha protagonitzat l’han ajudat a captivar l’audiència, que l’ha fet guanyadora de l’edició del reality amb més audiència: “Només puc donar les gràcies a totes aquelles persones que han estat donant-me suport cada dia i nominació rere nominació. Sou els millors. Aquest era el meu somni i gràcies a vosaltres l’he complert, no m’ho crec”, deia emocionada mentre rebia el premi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LA GANADORA DE GH VIP 7 ES… ¡¡¡ADARA MOLINERO!!! ENHORABUENA ♥? #VivaGranHermano

Una publicación compartida de Gran Hermano (@ghoficial) el

Era la gran preferida, per la qual cosa no hi ha hagut sorpresa. Ara bé, qui li ha robat protagonisme durant la final ha estat Jorge Javier Vázquez. El presentador ha complert la paraula i ha reaparegut a televisió per presentar aquesta última gala. Que s’hagi sotmès a una operació cerebral fa només un parell de setmanes no li ha impedit acomiadar una edició de rècord. Ha aparegut visiblement més prim, però completament recuperat. El seu objectiu principal durant la nit? Recalcar una vegada i una altra que la cadena està molt orgullosa dels resultats que han aconseguit: “Hem fet unes audiències estratosfèriques, mai vistes des del 2003. 16 anys després! I ara amb tants programes i cadenes de televisió. El llum de les vostres televisions, com estrelles durant la nit, ens han col·locat amb una mitjana del 32%. Som molts, veritat? ‘GH’ ha estat i sempre serà vostre. La casa s’apaga. Ja no us veig, encara que us sento. Aquí us espero. Petons”.

Jorge Javier reapareix a 'GH VIP' Telecinco

Jorge Javier reapareix a ‘GH VIP’ / Telecinco

Va aparèixer entre un fort aplaudiment, visiblement emocionat gràcies a l’estima que van mostrar-li tots: “Gràcies per deixar-me entrar a les vostres cases de nou. No us imagineu com us he trobat a faltar”. Una final que ha congregat el 38,5% de share, una xifra espectacular que demostra que queden moltes edicions de ‘Gran Hermano’ per endavant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa