El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘GH DÚO’: quarta parella de concursants confirmada
  • CA

 

 

‘GH DÚO’ és el nou realiti de Telecinco. Després de les festes nadalenques començarà aquest nou programa, que acollirà a la casa de la Guadálix a parelles de famosos. Per ara ja n’hi ha quatre de confirmades, que són les següents: 

 

– Kiko Rivera i Irene Rosales: es tracta del fill de la cantant Isabel Pantoja. Tots dos van visitar la casa de ‘GH VIP’ a la seva final per a anunciar que al gener ells viurien allà “durant tres mesos, si l’audiència vol”. “No estic acostumada a tantes càmeres pendents de mi les 24 hores. He passat de res a tot”, afirmava Irene Rosales que “entrarà a passar-ho bé i gaudir, a desconnectar”. Kiko, per part seva, va dir estar molt emocionat per tornar i va prometre durar “més de quatre dies” fent al·lusió als realities anteriors en els quals han participat, i on va durar molt poc com a concursant.

 

Kiko Rivera i Irene Rosales a ‘GH VIP’ | Telecinco

 

– Antonio Tejado i Candela Acevedo: el col·laborador de ‘Sálvame’ i la seva parella han estat els segons confirmats del programa de Telecinco. Ell ja té experiència en realities perquè va participar a ‘Supervivientes’, on va haver d’abandonar de forma polèmica per un problema de salut. L’ex de Chayo Mohedano també ha estat assessor de l’amor al programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’.

Antonio Tejado i Candela | Europa Press

 

– Ylenia Padilla i el seu misteriós acompanyant: la de Bernidorm entra totalment renovada, per dins i per fora, i segur que donarà moments estel·lars al concurs. 

Ylenia Padilla | Europa Press

 

– Sofía Suescun i Alejandro Albalá: des que Sofia va guanyar ‘Supervivientes’, la parella s’ha deixat veure a ‘MyH’ on s’han declarat amor etern, han trencat i, fins i tot, Alejandro li va demanar matrimoni. Ara arriba un nou capítol en aquesta història i es viurà dins de la casa. Sofía arrenca un important repte en tornar al lloc on va començar tot. La seva història en televisió va començar amb el concurs de ‘GH 16’ que va acabar guanyant en una de les edicions més intenses dels últims temps. Després va anar a l’illa de ‘Supervivientes’, on també va aconseguir ser la guanyadora malgrat conviure amb el seu ex Hugo, les visites de la seva parella Albalá i, per descomptat, la temptació amorosa de Logan a la platja de Cayo Paloma.

Alejandro Albalá i Sofía Suescun | Europa Press

 

El divendres 4 de gener es coneixerà quina és la cinquena parella confirmada del concurs de Telecinco. Serà durant l’emissió del programa ‘Sálvame’. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa