El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘GH DÚO’: La llista oficial i definitiva de concursants
  • CA
‘GH Dúo’ | Telecinco

 

 

‘GH DÚO’ és el nou realiti de Telecinco. I ja ha començat! Va donar el tret de sortida aquest dimarts 8 de gener, i acull a la casa de la Guadálix de la Sierra a parelles de famosos (i també trios!). A més, aquest dijous ja hi haurà les primeres nominacions! En el primer programa es van fer públiques totes les parelles que concursaran pel premi, que són les següents: 

 

– Kiko Rivera i Irene Rosales: es tracta del fill de la cantant Isabel Pantoja. Tots dos van visitar la casa de ‘GH VIP’ a la seva final per a anunciar que al gener ells viurien allà “durant tres mesos, si l’audiència vol”. “No estic acostumada a tantes càmeres pendents de mi les 24 hores. He passat de res a tot”, afirmava Irene Rosales que “entrarà a passar-ho bé i gaudir, a desconnectar”. Kiko, per part seva, va dir estar molt emocionat per tornar i va prometre durar “més de quatre dies” fent al·lusió als realities anteriors en els quals han participat, i on va durar molt poc com a concursant.

 

Kiko Rivera i Irene Rosales a ‘GH VIP’ | Telecinco

 

– Antonio Tejado i Candela Acevedo: el col·laborador de ‘Sálvame’ i la seva parella han estat els segons confirmats del programa de Telecinco. Ell ja té experiència en realities perquè va participar a ‘Supervivientes’, on va haver d’abandonar de forma polèmica per un problema de salut. L’ex de Chayo Mohedano també ha estat assessor de l’amor al programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’.

Antonio Tejado i Candela | Europa Press

 

– Ylenia Padilla, Fede i Raquel Lozano: la de Bernidorm entra totalment renovada, per dins i per fora, i segur que donarà moments estel·lars al concurs. Ella formarà trio amb Fede i Raquel. Ambdues van estar amb l’italià… i per si no fos prou, Raquel també va tenir els seus més i els seus menys amb Suso… tindrà Sofia Suescun alguna cosa que dir?

 

 

 – Sofía Suescun i Alejandro Albalá: des que Sofia va guanyar ‘Supervivientes’, la parella s’ha deixat veure a ‘MyH’ on s’han declarat amor etern, han trencat i, fins i tot, Alejandro li va demanar matrimoni. Ara arriba un nou capítol en aquesta història i es viurà dins de la casa. Sofía arrenca un important repte en tornar al lloc on va començar tot. La seva història en televisió va començar amb el concurs de ‘GH 16’ que va acabar guanyant en una de les edicions més intenses dels últims temps. Després va anar a l’illa de ‘Supervivientes’, on també va aconseguir ser la guanyadora malgrat conviure amb el seu ex Hugo, les visites de la seva parella Albalá i, per descomptat, la temptació amorosa de Logan a la platja de Cayo Paloma.

Alejandro Albalá i Sofía Suescun | Europa Press

 

– Yurena i Juan Miguel: després del seu pas per ‘Supervivientes’, la cantant arriba amb ganes de reivindicar-se i demostrar que el seu personatge pot tornar a conquistar a tothom i, a més, vol guanyar-se el cor dels espectadors amb les seves cançons.

Yurena i Juan Miguel | Telecinco

 

 

– María Jesús Ruiz, Julio Ruz i Carolina Sobe: La Miss i empresària no podia perdre’s aquesta aventura. Després del seu espectacular pas per ‘Supervivientes’ viurà una nova experiència que no oblidarà. L’acompanyaran el seu ex Julio Ruz amb el qual té una filla i Carolina Sobe, la dona amb la qual presumptament Julio va ser infidel a María Jesús.

Carolina Sobe, María Jesús Ruiz i Julio Ruz | Telecinco

 

– Fortu i Yoli: Fortu i Yoli han tancat la llista de concursants de ‘GH DUO’ assegurant ser una parella molt feliç i estable que es troba en un dels seus millors moments després de vuit anys de relació, però podria ser que no fos tan idíl·lic el seu pas per la casa, ja que hauran de conviure amb Carolina Sobe, que ha confessat que el cantant d’Obús és un dels homes de la seva vida, que la va deixar tan marcada que en veure’l, ella que no calla, s’ha quedat muda.

Fortu i Yoli | Telecinco

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa